Centrul de ajutorAjutor

Imprint

Auvesta Edelmetalle AG

Date furnizate potrivit § 5 TMG (Legiea germane privind telemedia) și a altor acte normative

Sediul

Industriestr. 4
D-83607 Holzkirchen
Telefon: +49 8024-47 41 144
www.auvesta.com
info@auvesta.com
Cod TVA: DE 263905793

Președinte CA

Dr. Franz Hölzl

Președinta Consiliului de supraveghere

Eduard Huber

Înregistrat la

Tribunalul München
Nr. înreg. HRB 177768

Responsabil pentru conţinut potrivit § 55 al. 2 din Tratatul privind Radiodifuziunea (RStV)

Dr. Franz Hölzl
Auvesta Edelmetalle AG
Industriestr. 4
D-83607 Holzkirchen

Protecția datelor

Protecția datelor Dvs. reprezintă pentru noi un subiect de maximă prioritate. Din acest motiv avem drept principiu netransmiterea datelor Dvs. personale unor terți.

Informațiile noastre amănunțite privind protecția datelor se găsesc aici

Mărci și simboluri

Auvesta Edelmetalle AG (numită pe scurt „auvesta”) și alte noțiuni sau însemne simbolizate ca fiind mărci înregistrate, sunt mărci sau mărci înregistrate ale AUVESTA Edelmetalle AG. Siglele, antetele paginilor respectiv barele de navigare, graficele, simbolurile butoanelor și denumirile serviciilor sunt mărci sau simboluri ale AUVESTA Edelmetalle AG. Aceste mărci sau simboluri nu pot fi puse în legătură cu nici un produs sau serviciu care nu provine de la auvesta și nu pot fi utilizate de așa manieră încât să deruteze clienții auvesta, și în nici un mod care ar putea diminua sau discredita auvesta.

Toate celelalte mărci care nu aparțin auvesta și care apar pe această pagină de internet, sunt proprietatea respectivului deținător de drept, care eventual poate fi afiliat sau conectat cu auvesta, poate acționa la solicitarea auvesta, sau poate fi sponsorizat de auvesta.

Procedură de soluționare a litigiilor:

Comisia Europeană oferă o platformă pentru soluționarea online a litigiilor (SOL), disponibilă la adresa https://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Noi nu suntem obligați și nu dorim să participăm la o procedură de soluționare a litigiilor.

Copyright

Copierea sau reproducerea (inclusiv imprimarea pe hârtie) a întregii pagini de internet respectiv a unor părți a acesteia sunt permise numai în scopul de a adresa o comandă companiei auvesta sau în scopul de a utiliza această pagină de internet drept resursă pentru a efectua achiziții.

Orice altă utilizare a materialelor și informațiilor disponibile pe această pagină – inclusiv reproducerea, distribuirea, modificarea sau publicarea într-un alt scop decât cel menționat mai sus – este interzisă, exceptată fiind situația când AUVESTA Edelmetalle AG și-a dat anterior acordul scris sau pe cale electronică în acest sens.

Responsabil pentru conţinut:

Conținutul paginilor noastre a fost redactat cu multă grijă. Cu toate acestea nu ne putem asuma responsabilitatea pentru exactitatea, integralitatea și actualitatea informațiilor. În calitate de furnizori de servicii, potrivit § 7 al.1 TMG (Legea germană privind telemedia) răspundem pentru conținutul propriu din aceste pagini în conformitate cu legislația generală. Potrivit art. 8 până la 10 ale TMG, în calitate de furnizori de servicii nu suntem însă obligați să supraveghem informațiile străine transmise sau stocate, sau să cercetăm situațiile care indică o activitate care încalcă legea. Obligația de ștergere sau blocare a utilizării informațiilor potrivit legislației generale rămâne neatinsă de acest lucru. O atragere a răspunderii în acest sens este posibilă doar începând din momentul luării la cunoștință a unei încălcări concrete a legislației. Atunci când devin cunoscute încălcări ale legislației, vom înlătura deîndată conținutul respectiv.

Responsabil pentru linkuri:

Oferta noastră cuprinde linkuri spre paginile de internet ale unor terți, asupra conținutului cărora nu avem nici o influență. Acesta este motivul pentru care nu ne putem asuma răspunderea pentru conținutul acestor terți. De conținutul paginilor către care indicăm linkuri răspunde întotdeauna respectivul furnizor sau administrator. La data stabilirii linkului, paginile respective de internet au fost verificate din punct de vedere al unei posibile încălcări a legii. La acea dată nu s-a sesizat vreun conținut care încalcă legea. Însă un control permanent al conținutului paginilor interconectate în absența unor indicii concrete privind o încălcare a legislației nu reprezintă o cerință rezonabilă. Atunci când devin cunoscute încălcări ale legislației, vom înlătura deîndată linkurile respective.

Drepturi de autor

Conținutul și textele create de administratorii site-urilor și postate pe aceste pagini sunt supuse legii germane a drepturilor de autor. Multiplicarea, editarea și orice tip de valorificare în afara limitelor dreptului de autor necesită aprobarea scrisă a autorului sau redactorului respectiv. Download-urile și copiile acestei pagini sunt permise numai în scop privat, utilizarea comercială fiind interzisă. În măsura în care conținutul paginilor nu a fost întocmit de administrator, se vor respecta drepturile de autor ale terților. În mod obligatoriu, conținutul formulat de terți va fi marcat ca atare. Dacă cu toate acestea sesizați o încălcare a drepturilor de autor, vă rugăm să ne transmiteți o observație în acest sens. Atunci când devin cunoscute încălcări ale legislației, vom înlătura deîndată conținutul respectiv.

Menționarea sursei pentru imaginile și graficele utilizate:

Fotolia

IStock